Muziek

Blaasmuziek is Cool in Beegden.


Zondagmorgen 18 november vindt de slotpresentatie plaats van het schoolproject “Blaasmuziek is Cool”.
De kinderen uit de groepen 3 en 4 van basisschool St. Martinus hebben samen met muziekdocent Janne Sars deelgenomen aan dit cultuurproject. In vier speciale muzieklessen hebben de kinderen kennis gemaakt met de wereld van de blaasmuziek en de daarbij behorende orkesten en instrumenten.
Op deze ochtend zullen de kinderen met de muzikanten van de jeugdharmonie optreden. Samen worden de muziekwerkjes uitgevoerd, ondersteunt door o.a. boomwhackers, zang en ritme. Ook mogen enkele dirigeermaestro’s het jeugdorkest dirigeren.

Aansluitend vindt ook het Voorspeelmoment plaats waarbij alle leerlingen laten horen wat zij het afgelopen jaar allemaal hebben geleerd. Dit gebeurt in een ontspannen setting in de vorm van een huiskamerconcertje “tussen de schuifdeuren”. Ook zullen de blokfluitleerlingen en de Speelgroep een optreden verzorgen.
Voor belangstellenden is er de mogelijkheid om meer informatie te krijgen over de nieuwe muziekopleiding en om eens een instrument te proberen. Kortom: de ideale gelegenheid om op een speelse manier kennis te maken met het “samen muziek maken”.

“Blaasmuziek is Cool” vindt plaats a.s. zondag 18 november in gemeenschapshuis ’t Leuke en duurt van 11.00 uur tot ca. 13.30 uur.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  GEZOCHT puch maxi

  ik ben op zoek naar een puch maxi Lees meer
 • Headline 1

  Gazelle Kwikvouw vouwfiets

  Gazelle KWIKVOUW vouwfiets aangeboden.  Dit heerlijk licht en soepel rijdende kwaliteitsfietsje is in heel goede staat en door mij veel te weinig gebruikt.  3 versnellingen,  uitstekende banden, onbeschadigd. De prijs voor deze blauwe vouwfiets is €75 en u kunt hem ophalen in Horn. Lees meer
 • Headline 1

  Dienblad

    dienblad met delfs blauwe tegeltjes is 45 jaar oud. Gratis.      Lees meer
 • Headline 1

  rvs afzuigkap schouwkap wasemkap afzuiger keuken

  vrijstaande rvs afzuigkap Beko 90 cm breed,50 cm diep.Met dubbele verlichting en twee afzuigstanden.In vaatwasser uitwasbare 3 rvs filters.Hoogte kap is 4 cm plus 38 cm.rvs kooflijst is 59 cm plus 51 cm. Lees meer
 • Headline 1

  Lap bruin leer

   2 Lappen bruin leer. Door en door bederft. Afm. 72×100cm  en 60x100 cm. Mooie kwaliteit. Lees meer

Laatste reacties