Muziek

Donateursactie 2019


Nieuw opzet donateursactie

Schutterij St. Sebastianusgilde Beegden is in 2017 gestart met een donateursactie om als vereniging financieel het hoofd boven water houden.

Dit jaar is er gekozen voor een nieuwe opzet van de donateursactie.
Ca. 1 Week voor onze actie ontvangt u een brief in een enveloppe thuis in de brievenbus. Deze enveloppe bewaart u, en die komt de schutterij volgende week zaterdag 23 maart weer bij u ophalen.

Wij willen u vragen indien u de schutterij wilt steunen een geheel vrijwillige donatie in de enveloppe te doen en de enveloppe te sluiten.

Uw donatie gebruiken wij voor:

Onze jeugdopleiding: Onderhoud trommels, Begeleiding tamboers door een professionele leraar, en onderhoud luchtbuks voor de jeugd.

Uniformen: Na verloop van tijd zijn uniformen aan vervanging toe of zijn er zaken die gerepareerd moeten worden aan de uniformen.

Onderhoud grote buks: De buks waarmee wordt deelgenomen aan de schuttersfeesten vraagt veel onderhoud en jaarlijks moet er lood worden ingekocht voor het maken van de kogels.

Dank voor uw begrip en donatie.

Bent u die dag niet thuis, maar wilt u wel een donatie geven aan de schutterij dan kunt u de enveloppe ook in de brievenbus deponeren op Abelenstraat 16, 6099BN Beegden.

Met vriendelijke schuttersgroet en nogmaals hartelijk bedankt voor uw donatie,

Paul Pollaert Voorzitter Schutterij Sint Sebastianusgilde Beegden
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties