Algemeen

Kunst en Cultuurdag Maasgouw


HET ZESDE KUNST EN CULTUURWEEKEND MAASGOUW: VOORBEREIDING IN VOLLE GANG
Centrale thema “De vier elementen”

Aanstaande zondag 15 september vindt in onze gemeente het zesde Kunst en Cultuurweekend Maasgouw plaats. Als centrale locatie is dit keer gekozen voor Zalencentrum De Spil in Maasbracht. In de grote zaal zullen op deze zondag tal van kunst en cultuuractiviteiten georganiseerd worden, waarbij het lokale karakter de verbindende factor vormt.
Opnieuw zal er een zeer ruim en gevarieerd aanbod van kunst uit allerlei disciplines te zien zijn, waar beslist ook iets van uw gading bijzit. Het centrale thema van dit jaar “De vier Elementen”. De aanwezige kunstenaars hebben speciaal voor deze dag een kunstwerk gemaakt aan de hand van dit centrale thema. De werken worden geëxposeerd op de bühne in De Spil en u mag als bezoeker via een stembiljet beslissen welk werk “de Publieksprijs” verdient.
De aanmeldingen lopen tot nu toe dusdanig voorspoedig dat de organisatie een “aanmeldingsstop” zal gaan aankondigen. Er zijn nog slechts twee plekken in de grote zaal van De Spil beschikbaar. Wilt u als (lokale) kunstenaar aanwezig zijn om uw werk te exposeren, wacht dan niet langer en meldt u nu aan. Immers, vol is vol.
Naast de kunstexpositie heeft de organisatie eveneens een aansprekend omringend programma samengesteld, waarbij muziek en dans de boventoon voert. Hoofdgast Jos van Rens Pyure Music zal samen met zangeres Sumayya Sheeba een mooi optreden verzorgen en Leslie Zitter voert een bijzondere Javaanse dans uit. Ook accordeoniste Bella is aanwezig.
Genoeg om naar uit te zien en alvast zondag 15 september in uw agenda te noteren.
Voor aanmelding deelname kunstexpositie en verdere informatie: (0475) 324534 of via info@kunstcultuurmaasgouw.nl
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties