Parochie

Mei-Maand, Maria Maand


Mei-maand, Maria-maand

In de maand mei hebben we volgens aloude traditie extra aandacht voor onze hemelse moeder Maria. In deze maand, willen we namelijk niet alleen op de tweede zondag in mei, moederdag vieren. Maar iedere dag van deze maand willen we eigenlijk moederdag vieren voor onze hemelse moeder.
Het is dan ook al sinds vele jaren een mooi goed gebruik dat in de mei-maand iedere avond de H. Mis wordt gevierd in de kapel Onder de Linden.
Met pijn in ons hart hebben we echter moeten besluiten om dat gebruik dit jaar los te laten. Echter wel maar eenmalig!
Sinds het vertrek van deken Maessen per januari is de agenda voor de overgebleven priesters overvol. Immers het werk in alle acht de parochies willen wij op een zo goed mogelijke wijze gewoon door laten gaan. Echter op een gegeven moment is de maat bereikt. En ja, ook voor de agenda van een priester geldt: vol is vol.
Daarom hopen wij op uw begrip, dat wij helaas, en nogmaals, met pijn in ons hart; genoodzaakt zijn om dit jaar niet iedere doordeweekse dag in de mei-maand de H. Mis te vieren in de kapel Onder de Linden. Dit jaar zullen wij in de mei-maand iedere maandag en woensdag om 19.00u de H. Mis vieren in de kapel. Het Maria-lof op zondagmiddag om 15.00u zal overigens wel zoals gebruikelijk plaatsvinden.
In de oktober-maand en volgend jaar mei, als ons pastorale team weer op sterkte is, zullen we uiteraard de aloude mooie traditie voortzetten.

Marco Bodden, kapelaan.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties