Muziek

Stappen & Klappen in Beegden


Op zondag 29 september vindt in Beegden het derde “Stappen & Klappen” concert plaats.
Medewerking aan dit muzikale middagprogramma verlenen Harmonie Crescendo – Beegden, Harmonie Sint Aemiliaan – Bleijerheide en de Stichting “Vrienden van de Beegderheide”.

Om 13.30 uur start vanaf Gemeenschapshuis ’t Leuke, Leukenstraat 6 te Beegden een mooie herfstwandeling over de Beegderheide o.l.v. een natuurgids van de stichting. De route leidt tevens langs een aantal muzikale passeerpunten opgeluisterd door jeugdmuzikanten van Harmonie Crescendo.

De wandeling eindigt om 15.00 uur weer bij het gemeenschapshuis ‘t Leuke. Daar zullen aansluitend de harmonieorkesten uit Beegden en Bleijerheide een matineeconcert zullen verzorgen. Onder het genot van een drankje kunt u hier nog tot ca. 16.30 uur genieten van de “Herfstklanken” van respectievelijk Harmonie Crescendo en Harmonie Sint Aemiliaan.

Deelname aan de wandeling bedraagt €2,50 waarbij u een consumptiebon ontvangt die tijdens het matinee te nuttigen is. Wandelt u niet mee? Dan bent u natuurlijk om 15.00 uur ook van harte welkom in het Gemeenschapshuis!
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties