Algemeen

VOB doe-dagen 2018


Komend weekend, vrijdag en zaterdag 9 en 10 maart, worden in ons land de vrijwilligers DOE-DAGEN gehouden, gesponsord door het Oranje Fonds.
Ook in onze gemeente Maasgouw doen daar diverse verenigingen en instellingen aan mee.

Medewerkers van het Verenigings Overleg Beegden-Heel gaan die dagen flink aan de slag bij de oud-gemeenteloods in de Martinusstraat.
> De tien verenigingen die hier opslag- en werkruimte hebben gaan hun materialen opruimen, herschikken, afvoeren e.d.. Daarnaast nemen we twee flinke klussen onder handen:
> We gaan de voorzijde van de grote open loods regen- en wind-vrij maken. Daarvoor brengen we een balkenconstructie aan en vervolgens sluiten we de twee toegangen af met gordijnen van speciaal windbreekgaas. Daarmede krijgen we er een regenvrije opslagruimte bij.
> Een ander groepje neemt een oude schaftwagen onder handen. We gaan er een toiletwagen van maken. Hij is al van binnen gestript. Vervolgens gaan we de bodem versterken, nieuwe vloer en wanden timmeren, voorzieningen als elektriciteit en water aanbrengen en apart voor dames en heren toiletten en fonteintjes inbouwen etc.
De gemeente steunt de verenigingen die op deze doe-dagen mee doen met een vlaai.

Als we voldoende vrijwilligerstijd kunnen vrij maken hopen we aldus net voor de zomeractiviteiten te beschikken over een eigen toiletwagen voor onze verenigingen.
Voor verdere informatie: zie www.trefpuntBeegden.nl .
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties